Islending til Bø for kunst-opphold

Kultursamarbeidet i Vesterålen tar årlig i mot kunstnere på Artist in residency-opphold fra samarbeidsregionene Øst-Island og Donegal i Irland. Denne uka ankommer Steinrún Ótta Stefánsdóttir fra Øst-Island for et to ukers opphold i Bø.
Kultur

Steinrún Ótta Stefánsdóttir fra Øst-Island jobber freelance som produktdesigner og fotograf. Hun har blant annet utdannelse fra Iceland Academy of the Arts, og har jobbet som kunstlærer i ungdomsskolen i Egilsstadir.

Det opplyser Vibeke Suhr, daglig leder i Kultursamarbeidet i Vesterålen, i en pressemelding.

Steinrún kommer til Bø denne uka for et to ukers arbeidsopphold. Hun ønsker å bli kjent med landskapet, kulturen og innbygerne i Bø. Steinrún ønsker også å møte noen som jobber innenfor kunst og/eller design i Vesterålen.

– Kanskje vil et samarbeidsprosjekt oppstå? spør Suhr.

Artist in residency skjer i nært samarbeid med Andøy og Bø kommune som tar imot kunstnere, og i samarbeid med Austurbru på Øst-Island og Donegal County Council i Irland.