Rustent besøk

I dag, torsdag, er det flott besøk i Hurtigrutens Hus.

Ole Paus og Jonas Fjeld spiller i Hurtigrutens Hus.  

Kultur

Det er to velkjente og høyst velkomne karer som er på plass i Hadsel torsdag. Ole Paus og Jonas Fjeld er tilbake som "To rustne herrer" og feirer sitt 20-årsjubileum med show. Herrene har siden premieren på sitt show reist på turné land og strand rundt.

Store endringer

Mye har skjedd siden 1996. Blant annet har vi fått mobiltelefoner, Internett og strømming av musikk. Men det hindrer ikke to av Norges ubestridte musikalske storheter fra å tørke støv av gamle sanger og gitarer. I tillegg er duoen allerede i gang med å skrive nye sanger sammen.

Lange karrierer

Hver for seg har de bak seg eventyrlige karrierer og har sunget seg inn i den norske folkesjela. Ole Paus (68) har medvirket på hele 42 plateutgivelser siden 1970. Jonas Fjeld (63), som egentlig heter Terje Jensen, har siden 1972 lagt bak seg en betydningsfull diskografi både med Jonas Fjeld Band og som soloartist.