Musikalsk jubileumsfest

Melbu blandakor sørget for en flott 25-årsfeiring for seg selv og for et velfylt samfunnshus.

Melbu blandakor 25 år i 2017

Kultur

Lørdag kveld feiret Melbu blandakor at det er 25 år siden etableringen av koret. Det var et nær fullsatt Melbu samfunnshus som tok del i den flotte feiringen. De rundt 40 kormedlemmene skinte, og det er sikkert urettferdig å dra frem enkeltpersoner. Vi må likevel trekke frem noen navn. Rune Jensen var både konferansier og sanger, og gjorde en flott jobb. Sopranen Rebecca Thuv-Jenssen gjorde flere flotte solonumre.

Koret hadde stødig musikalsk hjelp i bandet ledet av Eirik Dahl. Han hadde med seg bassist Daniel Olsen, trommeslaget Per Erik Hagen, og Per Ingebrigtsen på gitar. Vi må også trekke frem unge Adam Enochsson, som imponerte stort på trompet. Tim Challman har i en mannsalder demonstrert sin musikalitet, og det gjorde han også i dag på sine saksofoner.

Det var også gøy å oppleve Eldri Pettersens monolog gjennom kjøkkenvinduet (se video) der hun som nysgjerrig nabokjerring kommenterte ungjentene på stranda.

Koret fremførte 16 numre, og av disse kan vi nevne California dreaming og Stairway to heaven. Varaordfører i Hadsel Kurt Jenssen holdt en kort hilsningstale på vegne av kommunens innbyggere, og han overrakte en gave på 3.000 kroner til koret. Korsjef Magnar Aas takket spesielt kormedlemmene Paula og Arne Johansen, og Torveig Finstad.

Aas takket også den evige hjelper i samfunnshuset Rayner Skare Lind.