Storslagen 60 års reise på Dverberg

Det ble både rom for urpremiere og den første marsjen 60 års jubilant Dverberg og omegn noen gang fremførte under jubileumskonserten med Andøy Brass lørdag kveld.

Jubileumskonsert med Andøy Brasd

Kultur

Klikk på videoen for å høre noen av de mange høydepunktene fra Dverberg samfunnshus. Det starter med urpremieren på Aurora Borealis og Gelu som er andre sats av det egenkomponerte verket til Andenes Hornmusikks Krister Eid. Dirigent var Asbjørn Abelseth. Neste marsj heter "Gutta kommer" og det er den første marsjen som ble fremført da det hele begynte 17. mai 1957.  Så ser vi korpsånden Aurora Laupstad stemme i med "Vuggevise". Hun hadde også med en gave til korpset: Nemlig ungdommen. Representert ved Andenes Skolekorps. De hadde listet seg inn bakveien og satt klar med ekstranummeret "Music".