Avslutter tur-året 2017:

Avslutter året med fakkeltog i Skoleparken

Vesterålen Turlag tar nyttårsaften til hjelp for å markere slutten på tur-året 2017. I Skoleparken på Sortland blir det markering med fakkeltog, gløggservering og fyrverkeri.

Avslutninga av tur-året 2017 markeres med fakkeltog i Skoleparken om ettermiddagen den 31. desember. Her fra et tidligere nyttårsarrangement i parken.  Foto: Inger Merete Elven

Kultur

– Ta med stjerneskudd og fakkel og bli med, oppfordrer turansvarlig Willy Vestå. Og han anbefaler hodelykt eller lommelykt for dem som vil prøve seg på naturstien i parken. Naturstien er tilpasset årstida, og passer for både små og store barn. Dette ifølge ei pressemelding fra Vesterålen Turlag. Skoleparken ligger like ovenfor Sortland barneskole.

Tjuvstart

– Med fyrverkeriet tjuvstarter vi feiringa av Den Norske Turistforenings 150-årsjubileum i 2018, sier turlederen. Han håper mange vil finne veien til begivenheten nyttårsaften, som arrangeres i samarbeid med velforeninga Skoleparkens Venner.

– Skoleparken er 18 år. Denne byskogen har vært et grønt pustehull for tusenvis av mennesker opp gjennom årene.

Vesterålen Turlag arbeider nå med turprogrammet for 2018, et program som vil være spekket med flotte friluftsaktiviteter for alle aldersgrupper, lover Vestå.

– Vesterålen Turlag er 30 år i 2018, så vi har dobbel grunn til å feire årsskiftet.