Dermed får Fæsterålen også i 2018 sitt 90-tallsalibi.

– Snap er en artist som alle de med noen år på samvittigheten har et forhold til. De har solgt millioner av album og kommer til å lage et helt sinnssykt liv på festivalen.

Snap er bandet som på 90-tallet sto bak en rekke slagere på dansegulvet. Deriblant finner vi «The power», «OopsUp» og ikke minst «Rythm is a dancer». Snap er av mange kalt det største dance-bandet gjennom tidene, om vi ser på artister fra 90-tallet.

Flere versjoner

Bandet driver med eurodance og ble dannet i 1989 av pridusentene Michael Münzing and Luca Anzilotti. Bandet har vært gjennom utallige omrokkeringer siden oppstarten. I dag består bandet av Michael Münzing, Luca Anzilotti, Penny Ford, Stoli Michaels og Benjamin Lowe.

Snap! Spiller på fredagen under Fæsterålen og de vil «dele» scene med DDE, RSP og Tomax, Black Ingvars, Loveshack og Tooraloo.

Stein Inge Pedersen er fornøyd med årets lineup til Fæsterålen. Foto: Espen Mowinckel Pettersson

Flere kommer

Snap! er denne ukens fjerde lansering fra Fæsterålen, med Daniel Owen, Tooraloo og Herteslag som de tre lanseringene tidligere denne uken.

Men lista er ikke komplett ennå! Det er nemlig to plasser igjen på lineupen.

– Vi jobber med å få på plass de to siste, og har dialog med flere. Vi er bare ikke sikre på hvem vi faller på enda, sier festivalsjef Stein Inge Pedersen.