Madrugada skal spille flere konserter i Norge

Flere av konsertene i Europa er allerede utsolgt for Madrugada i comebaceket. I dag lanserte de også at de legger ut på en norgesturné.
Kultur

Flere sperret øynene og lommeboka opp da Madrugada kunngjorde to konserter i februar neste år, for å feire 20-årsjubileet til albumet Industrial Silence.


Madrugada legger ut på Europa-turné

Tidligere i sommer slapp Madrugada nyheten om at de skal spille to konserter i Oslo Spektrum i anledning 20-års jubiléet til albumet Industrial Silence. Nå venter en Europa-turné i kjølvannet av dette.

 

Forrige uke kunngjorde bandet, med vesterålingene Sivert Høyem, Jon Lauvland Pettersen og Frode Jakobsen i spissen, at de legger ut på en Europaturné i etterkant av opptredenene i Spektrum.

I dag kom også nyheten at de legger ut på Norgesturné, eller rettere sagt en festivalsommer av de sjeldne.

Bandet skal spille på Piknik i Parken (Oslo), Bergensfest (Bergen), Malakoff (Nordfjordeid), Trollrock (Beitostølen), Sverresborg (Trondheim), Parkenfestivalen (Bodø) samt Rakettnatt (Tromsø) i løpet av neste sommer.


Madrugada har solgt ut Spektrum begge dagene

På tre dager har Madrugada solgt ut to kvelder i Oslo Spektrum.

 

«Vi er glade for å kunngjøre at vi spiller på flere festivaler i Norge neste sommer. Flere datoer og festivaler kommer», skriver bandet på sine facebook-sider.

Foreløpig er det ikke kunngjort noen konserter her i Vesterålen. VOL kontaktet managmentet til bandet i dag, men foreløpig har vi ikke fått noe svar.


– Kjemien har vært god hele tiden

Initiativtaker Jon Lauvland Pettersen sier det har ligget i luften at det ville bli en gjenforening av Madrugada.

 

Utsolgt i Europa

Madrugada skal spille 12 konserter i Europa fra 16. februar til 2. mars neste år. Her er flere av datoene utsolgte.


Hit drar Madrugada

Feb 16. Berlin, Columbia Theater
Feb 17. Hamburg, Grunenspan
Feb 19. Leipzig, Werk 2
Feb 20. Cologne, Gloria
Feb 21. Frankfurt, Batschkapp
Feb 23. Nijmegen, Doornroosje
Feb 24. Amsterdam, Paradiso
Feb 25. Antwerp, deRoma
Feb 27. Vienna, WUK
Feb 28. Munich, Technikum
Mar 01. Zurich, Komplex

 

Konserten 16. februar i Berlin er utsolgt. Det samme gjelder konserten i Nijmegen 23. februar og konserten dagen etter i Amsterdam.

«En liten oppdatering om billettsalget til vår Europaturné. Amsterdam, Nijmegen og Berlin ble utsolgt i løpet av noen timer i dag. Tusen takk for støtten.», skrev bandet på Facebook fredag i forrige uke, da billettene ble sluppet.

Flere datoer vil bli sluppet i Europa etter hvert.