Kulturfabrikken holder åpent for ungdom i vinterferien

I vinterferien kan ungdom komme til kulturfabrikken for å spille spill, bruke øvingsrom og treffe andre ungdommer blant annet. Torsdag 27. blir det dessuten ungdomskino, men FIFA-turneringen som var planlagt er utsatt på grunn av korona.

Øystein Bjørstad Lindbeck kan fortelle at ungdommen har en rekke aktiviteter å glede seg til i vinterferien, selv om koranaviruset gir noen begrensninger. Her står Lindbeck til venstre, sammen med Rikard Jakobsen og Robert Larsen som er ungdomsarbeidere på Kulturfabrikken.   Foto: Øyvind Aukrust

Kultur

– Vi har et tilbud som heter Ungdomsfabrikken hver tirsdag, onsdag, torsdag og fredag. Dette tilbudet kjører helt som vanlig, og tar ikke noen pause, forteller Øystein Bjørstad Lindbeck, som er fritidsleder på Kulturfabrikken Sortland.