Klar med ny låt og naust-turné

Tre naust i Vesterålen får tidlig på sommeren besøk av visesangeren Ann-Iren Hansen.

Ann-Iren Hansen er ute med nytt låtmateriale. Om en måneds tid står hun på flere naustscener i Vesterålen.   Foto: Privat/pressefoto

Kultur


Musikeren fra Øksnes, som de siste årene har hatt base i Bodø, slipper i disse dager en ny låt. Den er blitt kalt "Æ står stille" og kan lyttes til fra 21. mai. Det melder artisten selv i en pressemelding.

Ifølge pressemeldingen handler hennes nyeste sang om det å bli voksen, og samtidig miste en del av seg selv. Urfremføringen av hennes nye låt blir streamet på Facebook. Den skal skje i et naust i Bodøsjøen.

– På denne måten kan man oppleve en smakebit fra visesangeren sitt univers uansett hvor man er i landet, heter det i meldingen.

Øksnes-artisten fikk artist-stipend fra Norsk Viseforum i 2018. Den gang ble hun også sammenlignet med en ung Kari Bremnes.

I pressemeldingen sier hun at hun gleder seg til å komme hjem til Vesterålen i sommer. Da står tre naustkonserter for tur. Det er Naustet i Sigerfjord som blir første spillested 18. juni. Dagen etter er det Arthur-brygga i Nyksund som er konsertlokale, mens den siste konserten spilles i Naustet på Sannan i Alsvåg.