SKAAR kommer til Fæsterålen

Arrangøren spår at SKAAR kommer til å skape legendarisk stemning på Fæsterålen i august. Med seg har hun nye låter.

SKAAR skal spille på Fæsterålen i august.   Foto: Pressefoto

Kultur

– Vi peisa på videre, og kan meddele at artisten SKAAR (la oss slå det fast en gang førr alle - det uttales «skår») kommer til å skape legendarisk stemning på Fæsterålen i august, skriver Fæsterålen i ei pressemelding lørdag kveld.

Etter gjennombruddet med «Higher Ground» har SKAAR grepet musikk-Norge ved hjerterota.

– Booket henne i 2019

Allerede i 2019 var hun nominert i kategorien årets nykommer på P3-Gull, og musikken hennes har blitt brukt i Netflix-serier som «Battle» og «Hjem til Jul», i tillegg til flere A-listinger på radio.

– SKAAR har på kort tid rukket å gjøre seg godt etablert i musikk-Norge. Vi booket jo henne helt tilbake til 2019, og siden da har hun virkelig tatt av, sier den fornøyde festivalsjefen, Stein Inge Pedersen.

I 2019 var SKAAR nominert i kategorien årets nykommer på P3-Gull  Foto: Pressefoto

I 2020 slapp SKAAR sin debut-EP, «The Other Side of Waiting». Med denne debuten ble hun nominert til både Spellemannsprisen i kategorien «Årets nykommer» (og gramo-stipend) og kategorien «Årets pop», side om side med pop-bautaer som Emilie Nicolas og Sondre Lerche.

Den 16. april kom låtsamlingen «Waiting», som SKAAR selv beskriver som et akustisk «prequel-album» hvor hun lukker et langt kapittel fra ungdomstid til det å bli ung voksen.

– Nå venter vi bare på at august skal nærme seg, sånn at vi kan få høre noen av de nye låtene live, konkluderer Pedersen.