Klar for sin største konsert i historien

Ventes 45.000 publikummere.

Madrugada, her ved vokalist Sivert Høyem, er klar for det som beskrives som bandets største konsert noen gang, foran et anslått publikum på 45.000 i Athen.   Foto: Tore Meek / NTB

Kultur

Det er VG som skriver at Madrugada 24. september neste år skal spille foran opp mot 45.000 publikummere på Panathenaic stadion i Athen, en stadion som ble benyttet i forbindelse med både sommer-OL i 1896 og 2004.

Grekerne har vært glade i Vesterålens fremste musikkeksport siden 2005, da albumet «The Deep End» gikk til topps på albumlistene i Hellas, skriver VG.

Til avisen uttaler bandmedlemmene Sivert Høyem, Frode Jacobsen og Jon Lauvland Petersen at det er stort for dem å få muligheten til å holde konsert på den ikoniske arenaen, foran trofaste greske fans.

– Vi er stolte og ydmyke over å få muligheten til å spille vår desidert største konsert noensinne på historisk grunn, uttaler bandmedlemmene til avisen.

Christer Knudsen og Cato Thomassen skal også være med på scenen.

VG refererer til en pressemelding fra bandet, der de beskriver muligheten de har fått som «bortimot uvirkelig», og at en så stor stadionkonsert har vært en drøm siden bandet så dagens lys.

I februar og mars skal Madrugada ut på en turné som omfatter blant annet to konserter i Oslo og Bodø. I tillegg står Stockholm, Århus, Odense og København på lista, i tillegg til konserter i Nederland, Sveits, Tyskland, Østerrike og Polen.

Det nye albumet «Chimes at Midnight» er ventet i januar.