Gitaristen Jimmy Rosenberg deltok for første gang påplateinnspillinger i en alder av 9 år. Hans gitarspill var allerede så tidlig modent og fantasirikt. Problemet var at ettersom populariteten vokste ble han introdusert for narkotika, noe som skulle få tragiske følger.

Dette er historien om en hans oppvekst, om samarbeidet med gitaristen Jon Larsen i Hot Club De Norvége. Det har blitt en historie om et vennskap mellom de to, den 20 år eldre Jon Larsen og Jimmy Rosenberg. Samtidig er det en trist fortelling om en stor nedtur og en relanseringsturne som gikk i vasken på grunn av stoff, men også mye fin musikk og veldig ærlig fortalt av Jon Larsen der han reiser rundt på leiting etter Jimmy i Holland og Frankrike.

Filmen kom i januar i år, 100 år siden Django Reinhardts fødsel 28, januar. Hadde det ikke vært for Django Reinhardt hadde ingen av de spilt gitar slik de gjør i dag. De ville ikke ha møttes, Django Reinhardt er kort sagt fellesnevneren i deres liv. Se også gjerne filmen "Symphonic Django" med Jimmy slektning Stochelo Rosenberg og Florian Nicolescu i opptak fra samme tid og innspillinger.

Filmen inneholder også amatørklipp med Chet Baker, kanskje noen av de siste som ble gjort før han døde i 1988 i Amsterdam. Her også noen fine opptak med Jimmy Rosenberg og Stian Carstensen fra 2004 hvor en virkelig hører for en kanongitarist Jimmy er. DVD-en Jon & Jimmy er kanskje litt kort med sine 50 minutters spilletid, men med 40 minutters bonusopptak veier opp. Jon Larsen har gitt ut fem plater med Jimmy Rosenberg på Hot Club Records.