Krogog Larsen er begge viden kjent for sine sentrale bidrag til norsk jazzhistorie.De har hver sin selvstendige karriere og historie, og ganske forskjelligbakgrunn, men møter hverandre i evnen til å tolke gammel musikk og tilføre eget uttrykk på en respektfull og spennende måte.

KarinKrog er en av de store legendene i norsk jazz. I et helt liv har hun ståttfremst i utviklingen, samarbeidet med giganter innen internasjonal jazz, og imange år var hun en av våre fremste modernister. Krog holder fremdeles stand oger stadig aktuell med nye prosjekt og nye utgivelser.

Morten GunnarLarsen eren av verdens ledende ragtime-pianister og har gjennom karrieren gjestetkonsertscener verden over. Larsen tilfører den eldste jazzen ny energi ogfletter naturlig inn influenser fra karibisk og søramerikansk musikk irepertoaret sitt.

Meddisse to storhetene sammen er det duket for en unik opplevelse iKulturfabrikken! Det blir også en historisk kveld, da dette er den førstekonserten Sortland Jazz- og viseklubb arrangerer i vår nye storstue. Konsertenarrangeres i samarbeid med Nordnorsk Jazzsenter.

- Vigleder oss til å se deg på konsert!