Musikken flyter sakte som en klar fjellbekk. Sakte flyter også tiden og vi flyter med i akkurat passelig tempo. Vakre melodier som får utspilt seg mellom disse tre musikerne i noe som har blitt sammenlignet med den søramerikanske litterære retningen - magiske realisme.

I hvertfall er det sikkert at det er tre distinkte stemmer som vever seg inn i hverandre. Svært så individuelle stemmer spesielt Dino og Anja, bandoneon og cello. Felix er ny i denne sammenhengen og vi forventer ikke så mye fra ham ennå, men tror hans stemme vil lyde kraftigere ved neste innspilling ettersom han er så ny som tredje hjul på vogna.

Dette er er begynnelsen av en ny trio, Anja og Dino har spilt i lag som duo siden midten av 90-tallet.

Hun hadde spilt i 17 år i Rosamundekvartetten. Samspillet mellom henne og Dino startet med platen Kultrum, men det er ingenting mot brødrene Dino og Felix som har musisert i lag i over 60 år, siden de var barn i nordre del av Argentina.

Dino Saluzzi er født i 1935 og ledet sin første gruppe som 14 åring.

Den første skiva på ECM kom i 1982. Siden har han laget musikk med Charlie Haden, John Surman, Tomasz Stanko, Enrico Rava og Palle Mikkelborg for å nevne noen. Personlig setter vi innspillingene Kultrum, Cité de la Musique og Responsorium høyest.

Broren Felix Saluzzi har jobbet mye med nyere tango - Tango Nuevo og han har en lett hans vokale tone i hornet, noe han har benyttet som klarinettsolist i Orquesta Sinfónica de Buenos Aires.

Navidad de los Andes inneholder for det meste komposisjoner av Dino, men også variasjoner over låter av Joe Padula, Carlos Gardel og Enrique Delfino.