Brødrene Johansen opptrer her med et gjeng bestående av John Pål Inderberg på barytonsax, Lars Jansson - piano, Roger - trommer og Georg Riedel på bass. Lars Jansson er Sveriges lyriker på piano etter Jan Johansson. Og bassisten til Jan Johansson het Georg Riedel, sammen spiller de på den berømte skiven "Jazz på Svenska". Georg skulle også bli kjent som komponisten av melodiene til Emil, Pippi og Albert Åberg. Sammen med John Pål Inderberg blir de to, John Pål og Georg, bandets eldre herrer. John Pål har spilt med flere av coolmusikerens opphav, spesielt Lee Konitz. Og gløtter en over til Sverige slo coolmusikken solide røtter i Lars Gullin og Jan Johansson. De mikset den opp litt med folkemusikk, noe John Pål også liker å gjøre.

Det er ikke lenge siden vi har lagt ned brødrene Johansen og Marit Sandviks skive med nordnorsk visejazz "Nord" og nå kommer brødrene med en ny fulltreffer. Det som preger skiva er dyktige musikere og fine låter. Flere av komposisjonene her er av en slik karakter at en risikerer å få de på hjernen for resten av dagen. Låtene er laga av de medvirkende selv og de fine fordums jazzmusikerne fra nabolandet Jan Johansson og Lars Gullin. Fine Together er trommeslager Roger Johansens plate, også han har levert to låter, men det blir til at vi hører mest til blåserne John Pål og Tore og pianospillet til Lars Jansson, med så gode improvisatører blir det ikke til å unngå. Bandet drar nå på turne i Skandinavia.

Låter: Colour Me, Hilda Smiles, Playgame, Else K, To The Mothers In Brazil, Fine Together, Melancholia, September 19th, Ballad Of The Happy Young Men, Blues In Octaves, Little Ida's Summer Song. Innspilt I juni 2010.