Nå er russekullet 2016 fra Stokmarknes spredt for alle vinder, med mange gode minner å se tilbake på fra en tid som var full av gleder, men også mye hardt arbeid og tunge stunder foran skolebøkene.

Mens vi slet for å komme oss gjennom matteleksa, balanserte Bushro to barn på fanget mens hun jobbet steinhardt mot drømmen om å studere økonomi her i Norge. For det er noe helt spesielt med Bushro – en utstråling og varme som vi nøt godt av når vi trengte det.

Etter tre år sammen på videregående kan vi alle skrive under på at Bushro er et av de sterkeste menneskene vi har hatt gleden av å bli kjent med. Bushro er mamma, kone, elev og venn. Hun er et supermenneske, rett og slett, og slike trenger vi flere av. Det livet Bushro har fått på Stokmarknes er vunnet med hardt arbeid, og det er vel fortjent. Som hennes venner og klassekamerater sender vi Bushro og familien hennes all den kjærlighet og støtte vi kan gi!

Så nå sitter vi her, spredt over det ganske land, men sjokkert og samlet under en viktig beskjed vi vil gi rett til UDI: Bushro må få bli!

- Russekullet ved Hadsel VGS 15/16