– Det handler om å ha en plan for hva vi skal gjøre, og at vi er samstemte i den planen. Vi har arbeidet en del med det i løpet av uka, sier Voktor Pedersen til VOL.

28-åringen forteller at hun og A-laget har hatt en god treningsuke.

– Trykket og engasjementet har vært bra og spillerne har vært gira. Jeg håper at det er noe vi kan ta med oss til kampen, sier hun.

– For tidlig

Da VOL prater med Voktor Pedersen, vil hun holde kortene tett til brystet og er derfor forsiktig med å røpe lag eller formasjon mot Stålkameratene. På spørsmål om hun føler at hun har satt sitt preg på laget i løpet av de siste dagene, svarer hun:

– Det er alt for tidlig. Ting kommer til å ta tid, så får vi se utover i sesongen, sier treneren.

Voktor Pedersen har fått mye oppmerksomhet den siste uka etter at det ble kjent at hun skal trene Sortlands fotballherrer. Selv håper hun at medietrykket legger seg så snart som mulig.

– Det har vært en del ekstra. Jeg håper at det roer seg slik at jeg kan rette søkelyset på laget og ha full konsentrasjon den veien, sier Voktor Pedersen.

Tror på tøff kamp

Trener for Stålkameratene, Per Gunnar Tysnes, tror kampen mot Sortland blir tøff.

– Vi er innstilt på at det blir en tøff kamp. Selv om Sortland har sluppet inn 17 mål på de siste to kampene, tar vi ikke lett på kampen. De var tross alt veldig nærme mot Fløya i første seriekamp, da de tapte 2-3. Jeg tror det bor mye mer i laget enn hva de har utrettet til nå, sier Tysnes.

Målet til Stålkameratene er likevel å ta med seg tre poeng hjem.

– Vi har en god og brei tropp som gir oss mange valgmuligheter. Målet vårt er å vinne kampen, slår Per Gunnar Tysnes fast.