Så var årets PRIDE over. Ei hel uke med masse forskjellig på programmet. Klatring, bowling, foredrag med Skeiv Ungdom, for å nevne noen. Lørdag var finaledagen med parade og fest.

Først og fremst vil vi takke alle som kom og var med. Det har vært en koselig uke. Paraden ble gjennomført i stiv kuling og regn, med 60-70 deltakere. Vi beviste virkelig at "vi står han a". Veldig kult.

Noe som ikke var kult, var de bilene som kjørte forbi under paraden. Langs Vesterålsgata var det etpar sjåfører som visstnok ikke hadde tid å vente de få minuttene det tok oss å gå. De kjørte forbi. Sjåføren som kjørte bilen som kom i sørgående retning,  var heldigvis våken og stoppet. Hadde dere det virkelig så travelt?  Vi lurer på hva som hastet så fryktelig, at dere tok valget om å kjøre forbi, heller enn å vente - slik som de andre bilistene (takk til dem).

I paraden gikk det også barn, som ikke bestandig går rett fram og på linje.  Det kunne fort blitt en farlig situasjon.  Paraden er gitt tillatelse til av Statens Vegvesen,  Politiet og Sortland Kommune. Vi ber om at det til eventuelle andre tog og parader respekteres. Ingenting er så viktig at det ikke kan vente fem minutter.

Ellers har alt gått bra for seg. Takk til alle som har vært med og gjort årets PRIDE-uke til et bra arrangement.

Takk for i år, og vi sees til neste år i ny PRIDE.