#takkfortilliten

Nasjonale og globale kriser gir muligheter for dem som ønsker å spre falske nyheter og forsøke å manipulere folk. Nettopp da er det viktig at det finnes redaktørstyrte medier som gir deg informasjon du kan stole på. 

Meninger

Norge er hardt rammet av pandemien. Mange står på for å redde liv og for å holde samfunnet i gang.

I vår region er helsetjenestene fra Andenes i sør til Hadsel i vest i full gang med å holde sine beboere trygge, og ved Nordlandssykehuset på Stokmarknes, er beredskapen høy. Noen behandler syke, mens andre produserer mat, tømmer søpla og fyller varehyllene. Våre journalister er i full vigør selv om nesten alle er på hjemmekontor.

Norske journalister, også i Andøyposten, Bladet Vesterålen, Vesteraalens Avis, Øksnesavisa, VOL og Radio Bø, jobber for at du skal vite hva som skjer, forstå hvorfor det skjer og være forberedt på hva som skjer videre. Hver eneste dag tas avgjørelser som får konsekvenser for deg og ditt liv. Alle de lokale mediebedriftene jobber på spreng for å holde deg oppdatert.

Nasjonale og globale kriser gir muligheter for dem som ønsker å spre falske nyheter og forsøke å manipulere folk. Nettopp da er det viktig at det finnes redaktørstyrte medier som gir deg informasjon du kan stole på.

Takk til alle dere som bidrar, slik at vi kan fortsette å gjøre jobben vår.

Takk til dere som åpner opp og deler informasjon.

Takk for tips og for sterke meninger.

En særlig takk til deg som abonnerer på VOL. Du er viktigere enn noen gang!

VOL og mange andre aviser har permittert ansatte som følge av stort fall i annonseinntektene. Foreløpig gjelder dette markedsavdelingen vår. Samtidig ser vi at flere tegner abonnement på VOL. Det er vi veldig glade for. Vi håper å kunne unngå permitteringer blant journalistene.

VOL sier #takkfortilliten og ønsker dere alle en riktig flott påskefeiring.