– Stor takk til Terje Breivik og Iselin Nybø

Meninger

Det var stor glede i Andøy da næringskomiteen på Stortinget enstemmig gikk inn for å tildele Andøya Spaceport 365 millioner kroner i oppstartstøtte.

Et slikt vedtak kommer ikke av seg selv – mye arbeid under hånden har vært nødvendig og her har Terje Breivik utvilsomt medvirket sterkt til resultatet i næringskomiteen - godt jobba Terje! Og så til Iselin Nybø som lytter til grasrota.

Lokalt har også Andøy Venstre gitt sine innspill. Allerede 4.mai sendte jeg mail til Venstres nestleder og gruppeleder på Stortinget – Terje Breivik – og ba om at Venstres stortingsgruppe måtte arbeide for å få saka tatt opp i revidert nasjonalbudsjett. Jeg vedla også et par avisartikler fra bladet Vesterålen som handlet om situasjonen for Andøya Spaceport. I sitt svar til meg sier Terje Breivik:


Melding fra Terje Breivik

Breivik Terje

man. 4. mai, 12:31

til meg

Takk for avislinkane, Karl Rasmus.

Eg skal ta med meg Andøya Spacereport i samtalane me har «på kammerset» no både om revidert og neste korona - tiltakspakke.

Mvh

Terje