«Vi går for Sigurd Myrvoll»

Leserinnlegg

Fellesforbundet avdelinger i Nordland representerer i overkant av 11.000 medlemmer og er det største LO forbundet innenfor privat sektor.

Regionsleder i Nord-Norge og avdelingsledere i Fellesforbundet Helgeland, Nordre Nordland og Sør-Troms og Transport Nord har drøftet stortingsnominasjon 2021 til Nordland Arbeiderparti.

Vi fremmer Sigurd Myrvoll som kommer fra Bodø/Salten, er heltidstillitsvalgt i Forsvaret og tilhører Fellesforbundet Nordre Nordland og Sør-Troms. Vi foreslå derfor at det blir en kandidat fra Bodø og Salten region på 3.plass og samtidig at vi får en kandidat på lista som representerer privat sektor høyt oppe. Stortingsnominasjon nærmer seg raskt og vi ønsker å spille dette inn til Nordland Arbeiderparti og Bodø Arbeiderparti og håper å få støtte til dette. Vi registrerer at AUF i Nordland har nominert de 4 første kandidatene og vi mener at både nummer 1 Bjørnar Skjæran og nummer 2 Aasun Lyngdal vil få vår støtte med vårt innspill på 3 plass. Samtidig vil vi få en god fordeling på nord, midt og sør i fylket vårt.

Sigurd Myrvoll kommer fra Bodø, han har jobbet i Forsvaret over 30 år, er i dag ansatt som tillitsvalgt i Forsvaret på heltid. Han har i lang tid hatt både lokale og sentrale verv i Fellesforbundet. Har også tidligere jobbet innenfor anleggsbransjen. Er inne i sin andre periode for Arbeiderpartiet i Bodø bystyre. Med Myrvoll på 3- plass mener vi Arbeiderpartiet vil stille et meget sterkt lag frem mot valget i 2021.