Bodø-selskap kjøper næringsbygg på Sortland

RKN Invest AS, et Bodø-basert investeringsselskap, har inngått en avtale med Karma Gruppen AS ved Einar Mårstad og Finn Pedersen angående kjøp av byggene som huser Biltema og Ahlsell.

  Foto: Marius Birkeland

Næringsliv

Partene har forhandlet om byggene over en lengre periode og er nå glade for at avtalene er signert og byggene er overført til ny eier. Det opplyses det om i en pressemelding.

Hvor mye selskapet har betalt for bygningene, vil de ikke ut med. I pressemeldingen skriver de likevel at transaksjonen uten tvil er en av de største i Vesterålen de siste årene.

Totalt areal på de to bygningene er mer enn 5 000 kvadratmeter.

Majoritetseier i RKN Invest AS er Inge Henning Andersen og Tord Kolstad.

  Foto: Marius Birkeland

 

Dette er tredje og fjerde bygg som duoen kjøper fra Mårstad og Pedersen. I april i 2016 kjøpte de to opp bygningene til Rema 1000 Selnes og Coop Prix på Strand. De butikkene ble solgt for omtrent 50 millioner kroner.


Biltema på plass på Sortland til jula 2017?

Toyota er i gang med arbeidet ved Sortlandsbrua. Når det er ferdig, starter byggingen av Biltema på Sortland.

 

– Vi ser at Vesterålen, og Sortland som regionsenter, er i vekst. Går fiskeri bra, går vanligvis Sortland og omegn godt også. Vi eier nå fem bygg totalt på Sortland. Disse to nye kjøpene understreker ytterligere vår tro på Vesterålen og Sortland, sier Inge Henning Andersen.