VIKT Consulting øker mest av gasellebedriftene: – Det er hardt arbeid som gjelder

De jobber ganske så anonymt, men er uansett den gasellebedriften i Hadsel med høyest prosentvis økning. – Det er en bekreftelse på at man gjør noe riktig, sier co-grunnlegger Raymond Løveng i VIKT Consulting.

Gaselle: IT-konsulentene i Vikt Consulting er en av flere gasellebedrifter i Hadsel. Roar Holten Steffensen til venstre og Raymond Løveng har nå fått gaselle-diplom for andre år.  Foto: Tone M. Sørensen

Næringsliv

Morselskapet Vesterålen IKT (VIKT) ble etablert i 2008 av Roar Holten Steffensen, Raymond Løveng og Charnasawad Wongsanao. Holten Steffensen, den tidligere it-ansvarlige i Aker og Lerøy Norway Seafoods, skjønte at de utallige forespørslene om hjelp med data kunne være big business, og etablerte selskapet. Året etter ble VIKT Consulting født.