Stødig styring på familiebedriften

– Det er vel i tredje generasjon det begynner å gå skeis, sier daglig leder Geir Olsen hos Kristian G. Olsen Rørlegger på Melbu. Enn så lenge etter overtakelsen av familiefirmaet i 2004 har det ikke gått i dass.

Tredje generasjon: Daglig leder Geir Olsen spøker med at det tradisjon tro skal være i tredje generasjon det skjærer seg, men Melbu-bedriften har klart seg godt siden han tok over i 2004 og kan nå notere seg gaselle-diplom for første gang. 

Det er første gang vi har fått gaselle-diplom, og det er kjempeartig

Næringsliv

For første gang siden han tok over bedriften etter foreldrene, som igjen ble startet av bestefaren Kristian Gunerius Olsen i 1957, har Geir Olsen blitt medlem av gasellefamilien. I 2019 endte omsetningen på 7,591 millioner kroner og økningen i omsetning var på 124,12 prosent. Mye takket være store byggeprosjekter, men Olsen selv mener bestemt at privatkundene – dem som har støttet geskjeften i alle år – er like viktige.