– Gjør det lettere å bli fagarbeider

BAS Ole Henrik Nordsveen (30) og lærling Muhammed Shekhi (27) er begge produkt av NESOs lærlingskole, som har gitt dem mulighet til å ta fagbrev gjennom praktisk lære hos Karstein Kristiansen Entreprenør.

BAS og mentor Ole Henrik Nordsveen (f.v.) og lærling Muhammed Shekhi er veldig fornøyd med fagutdanningen ved lærlingskolen NESO i Karstein Kristiansen Entreprenør. De er glade for at andre nå får samme mulighet i mat- og restaurantfaget. Bildet er tatt foran det første oppdrettsbassenget til Andfjord Salmon som de er med og legger betongarbeidet til.   Foto: Mette-Helene Berger Amundsen

Næringsliv

Karstein Kristiansen Entreprenør (KKE) har utdannet flere fagarbeidere gjennom ordningen. BAS på Andfjord Salmon sin utbygging på Kvalnes, Ole Henrik Nordsveen (30), var i det første kullet som tok fagbrev på denne måten. Han er nå mentor for Muhammed Shekhi (27).