Smilte seg til gratiskonsert med Jørn Hoel

De ansatte ved Gammelstua ved Lamarktunet sykehjem på Sortland,

De ansatte ved Gammelstua på Lamarktunet, er glade for prisen og ser frem til konserten med Jørn Hoel. 

Nyheter

For to uker siden skrev VOL om de ansatte ved Gammelstua ved Lamarktunet sykehjem på Sortland som var med i KLPs (Kommunal Landspensjonskasse) konkurranse "Smil, du er på jobb".

Konkurransen belønner arbeidsplasser som skiller seg ut ved at de har et særlig godt arbeidsmiljø.

Totalt tre vinnere av konkurransen er nå kåret, og blant dem er altså den nevnte avdelingen ved Lamarktunet. Det betyr at de kan glede seg til en gratiskonsert med Jørn Hoel.

- Vi er velig glade for at vi vant og har feiret med vafler i dag, forteller Ester Froan ved avdelingen.

-Han er nordlending

Froan synes det var stas å få beskjeden om seieren. Æren gir hun til de ansatte.

 - Det er en flott gjeng som arbeider her og som bidrar til et veldig godt og trivelig arbeidsmiljø. Men det var hard konkurranse og derfor ikke gitt at vi skulle vinne, understreker hun.

Konserten med Hoel går av stabelen først i midten av juni. Da vil alle avdelingene ved Lamarktunet bli invitert. De deltakende bedriftene i konkurransen kunne velge mellom tre artister, inkludert Hoel.

De to andre var Ravi og Henning Kvitnes. Når vi lurer på hvorfor valget falt på nettopp Hoel, kommer svaret kontant.

- Han er nordlending. Vi liker ham alle sammen og har et forhold til musikken hans, slår Froan fast.

Fornøyd juryleder

Juryleder Vibeke Os Bratlie er storfornøyd med årets smil-sesong.

- Vi gratulerer tre flotte vinnere med hver sin velfortjente konsert. Årets sesong av Smil! Du er på jobb har overgått alt vi har sett tidligere i engasjement og mobilisering hos finalistene. Det ble en utrolig spennende innspurt og det var fantastisk å se hvordan ansatte mobiliserte både på sine arbeidsplasser og i sine lokalmiljø for å få flest mulig stemmer, sier Os Bratlie, som også er leder for HMS-teamet i KLP, i en pressemelding.

Hard jobb

Med tanke på at finalistene  er spredt over hele landet, var det en hard jobb å velge ut kun tre vinnere.

- Men valget måtte tas, og de tre skilte seg ut både med sine bidrag, sitt engasjement og sin mobilisering. Vi er sikre på at Ålesund sykehus, Gammelstua og kommunalmedisinsk senter på Ringsaker er tre verdige vinnere av denne konkurransen, understreker Vibeke Os Bratlie i pressemeldingen.