Arena Nordland på Seafood Expo Global i Brussel:

Flere bedrifter fra Vesterålen deltar på sjømatmesse i Brussel

Klokken ni i dag åpnet verdens største sjømatmesse i Brussel - Seafood Expo Global 2016. Også i år har Nordland fylkeskommune organisert egen stand med 10 sjømatbedrifter fra Nordland - Arena Nordland.
Nyheter

På plass er også flere Vesterålsbedrifter; Nordlaks Produkter, Prestfjord Seafood, Sommarøy Produksjonslag, Myre Fiskemottak og Notø o tillegg til flere andre bedrifter fra hele Nordland. Arena Nordland er organisert med prosjektledelse ved Fiskeriparken AS, på oppdrag fra Nordland Fylkeskommune.

Sjømatmessen varer i 3 dager, og det er ventet flere tusen besøkende i løpet av de neste dagene. Kokk Ringo Haupt, kokkelærer Leif Holm og 5 elever fra restaurant- og matfaglinjen ved Sortland videregående skole, lager mat til utstillerne og de besøkende, basert på lokale delikatessser fra Nordland.
 

Fiskeriministeren på besøk

Onsdag kom Fiskeriminister Per Sandberg innom Arena Nordland, for å besøke blant annet Nordlaks sin stand. Sandberg fikk seg en prat med Tor Anders Elvegård og Roger Mosand, og fikk smake på Arena Nordlands mat laget av Ringo Haupt og Sortland videregående skole sine dyktige elever.