Se - her kommer varmen

Fra og med onsdag stopper regnet og varmen og sola melder sin ankomst.

Varmen kommer. Foto: Yr.no 

Nyheter

I alle fall om vi skal tro Yr.no.

For etter at VOL mandag kveld skrev at sommervarmen var på tur, var det mange på sosiale medier som ristet vantro på hodet. Faktisk så mye at de nektet å tro på det vi skrev.

Dermed må vi ta i bruk hardere midler. For en vet jo, når en skriver ting nok ganger, blir det til slutt sant. Og når det kommer til værmeldinger så får en vel ikke en fasit raskere i henda i noen andre fasetter i livet.

For fra og med onsdag skal det ikke komme en eneste bitte liten millimeter med nedbør. Yr.no påstår til og med at det ikke skal komme en eneste liten millimeter på over ei uke. Faktisk ikke så lenge langtidsvarselet varer.

For solhungrige vesterålinger er det godt nytt.

Dag for dag

Onsdag vil bli starten. Da vil vi få tunge truende skyer først på dagen, men disse skal ifølge Yr.no lette utover dagen og vi vil få perioder med sol. Det vil bli vind på opp til 1,5 meter i sekundet og ingen nedbør. Temperaturene vil ligge mellom 10 og 14 grader.

Torsdag fortsetter i mye det samme sporet. Lettskyet pent vær, vind opp til 2,4 meter i sekundet, ingen nedbør og temperaturer mellom 10 og 16 grader. Ser du, det blir varmere.

20 grader

Så kommer fredag 22. juli. Da kommer varmen. For her vil vi få sol, ingen nedbør, vind opp mot 3 meter i sekundet og temperaturer mellom 13 og 22 grader.

Lørdagen blir ifølge Yr. en liten nedtur. Samme værtype, men bare mellom 13 og 17 grader denne dagen.

Søndag meldes det samme været igjen.

Kjøligere

Etter noen dager hvor temperaturen faktisk minner oss på at sommeren faktisk kommer til oss her i nord, drar den sin vei igjen.

Regnet skal holde seg borte både mandag 25. juli, tirsdag og onsdag. Sola vil også lyse opp hverdagen vår. Temperaurene vil ifølge Yr ikke bikke 20 grader noen av disse dagene, men vi vil få mellom 13 og 17 grader. Med lite vind er det noe å være sådær fornøyd med.