- Vi er et knallsterkt lag som vil jobbe for å få Venstre inn på tinget fra Nordland for første gang på over 40 år, sier Ida Gudding Johnsen, nyvalgt førstekandidat til stortinget i en pressemelding.

Tredjeplass

Lørdag hadde Nordland Venstre nominasjonsmøte i Bodø. Ida Gudding Johnsen (Bodø) og Anja Johansen (Vågan) ble enstemming stemt valgt til å toppe Nordlands-lista. Det ble også Arne Ivar Mikalsen fra Hadsel, som ble nominert på tredjeplass.

Valgkampsjef Mats Hansen fra Rana er klar for sin oppgave det neste året.

- Vi skal jobbe knallhardt for hver eneste stemme og sikre maks uttelling til de som stemmer på oss.  Inneværende periode viser at en stemme til Venstre gir mer tilbake, sier han i pressemeldingen.

Grønn vekst og flere i nord

Hovedbudskapet på helgens nominasjonsmøte var grønn vekst og flere folk i nord.

- Nordland har verdens beste utgangspunkt for å lykkes med det grønne skiftet. Venstres politikk skaper flere jobber, og tar både klima og miljøet på alvor. I vårt mangfoldige fylke ser vi verdien av at folk lever forskjellige liv. Da må vi ha en politikk som legger til rette for nettopp det, slik at flere folk kan bo og trives i Nordland, sier Ida G. Johnsen, i pressemeldingen.