- Bransjen jobber godt med turisme. Vi ønsker å belønne dem

Tre kandidater kniver om å bli kåret til årets reiselivsbedrift i Vesterålen.
Nyheter

- Det har vært en veldig positiv trend i reiselivsbransjen i Vesterålen de to siste årene. Tallene har vært fantastiske og regionen har nå blitt en helårlig destinasjon. Nå ønsker vi å belønne våre medlemmer, som er hovedårsaken til at vi starter med denne kåringen, forteller Kjetil Paulsen i Vesterålen reiseliv til VOL.

- I kraftig vekst

Juryen har valgt ut tre bedrifter som de mener representerer reiselivet i Vesterålen på en god måte. Kandidatene er Sea Safari Andenes, Inga Sàmi Siida og Hvalsafari AS.

- Vesterålen er en reiselivsdestinasjon i kraftig vekst.  Alle tre kandidatene har bidratt til godt samarbeid og har fremmet regionen som reisemål på en særdeles god måte, understreker han.

Flere gode kandidater

Ifølge Paulsen var det flere kandidater å velge fra enn de tre som til slutt ble plukket ut.

- Det er amange reiselivsbedrifter som har gjort en god jobb, men når valget falt på de tre nevnte, er det blant fordi de har vært gode på samarbeid og vekst og at de generelt har utmerket særlig godt over tid, sier Paulsen.

50.000 kroner

Vinneren av kåringen får 50.000 kroner som skal brukes til markedsføring. Offentligjøringen finner sted i januar.

Juryen består av Trond Øverås i NordNorsk reiseliv, Tove Mette Bjørkmo i fagutvaglet for Vesterålen reiseliv, reiselivssjef i Vesterålen reiseliv, Astrid Berthinussen og Mariell Hagen fra XXL Lofoten.