Øksil knuste Lierne

Myre-laget vant alle de tre settene.

Ragni Steen Knudsen bor i USA, men er hjemme på juleferie og bidro søndag til Øksil-seier over Lierne. 

Nyheter

Lierne er nyopprykket til 1. divisjon i kvinnenes volleyball-liga og har så langt i sesongen gjort en god figur. Men i Øksneshallen ble det tøft for trønderne.

Øksil vant de tre settene med sifrene 25-13, 24-21 og 25-14.

Myre-laget hadde denne gangen med på laget Ragni Steen Knudsen, som er hjemme på juleferie fra opphold i USA. Knudsen er for øvrig tatt ut til å spille landskamper for Norge i nyttårshelgen i Luxemburg.

– Øksil spilte godt og gjorde lite feil. Jeg hadde  en god følelse og så hadde vi med Ragni, som er sterk på serving. Laget byttet inn juniorene gjennom kampen, og de gjorde en bra innsats, sier trener Hanne Steen til blv.no.