Krangler om forsering av Hålogalandsveien

Høyres Kent Gudmundsen mener Wilfred Nordlunds utspill om at regjeringspartienes forsering av Hålogalandsveien er lettfattelig omgang med fakta, er oppsiktsvekkende. – Jeg mistenker han for å forsøke seg på en bløff for å score politiske poeng, sier Gudmundsen.

ENIGE Regjeringen og samarbeidspartiene møttes til pressekonferanse på grensa mellom Nordland og Troms mandag med lekkasjer fra NTP. Fra venstre: Liv Kristin Johnsen (H), Einar J. Mustaparta (H), Kent Gudmundsen (H), Even Aronsen (V), Hanne CS Iversen (Frp), Jorunn Skogan Konst (KrF), Dagrunn Eriksen (KrF), Margunn Ebbesen (H) og Kjell Borge Freiheim (Frp).   Foto: Hans Viktor Øye

Nyheter

Da representanter for regjeringen og samarbeidspartiene Venstre og KrF møttes på E10 på fylkesgrensa mellom Troms og Nordland mandag, var det med lekkasjer fra Nasjonal Transportplan, som snart legges frem.