Discover Norway er et prosjekt hvor hele Norge blir portrettert av duoen i NLE Film. De har med seg et helt team og sammen skal de bruke rundt 80 dager på flere plasser langs hele Norge. Knoff og Berge har tidligere laget filmen «Iconic Norway», som var et samarbeidsprosjekt mellom duoen og Visit Norway, for å markedsføre Norge.

Portretter

Iconic Norway fikk over 200.000 seere. De besøkte God Morgen Norge på TV2 i forbindelse med filmen, men fortalte også om sitt nye prosjekt Discover Norway. – Iconic Norway fikk mye oppmerksomhet og stor og god respons. Vi fikk også mange tilbakemeldinger gjennom God Morgen Norge om hvor vi bør reise nå som vi skal produsere Discover Norway, Knoff.

Formålet med filmen er å vise fram plasser i Norge, og portrettere stedene og landet som helhet.– Det er et veldig artig prosjekt. Vi blir å lage portrett av alle plassene vi drar innom. Nå reiser vi på nytt, og denne gangen hele Norge på langs, blant annet innom Vesterålen, avslører han.

Flere samarbeidspartnere

Gjennom hele turen sover filmteamet i bobil og telt. De har også sørget for å ha samarbeidspartnere hele turen.– Vi tilbringer hele reisen i bobil eller i telt. Vi har avtaler med lokale aktører, slik at det hele lar seg gjøre. Våre samarbeidspartnere har gitt god respons på det vi har produsert nå, og de har bare sett en liten del av det. Så det ser hinsides bra ut dette, mener produsenten. Han sier også at de som er nysgjerrige kan sjekke ut hva de driver med på Facebook, der de har egen side hvor de oppdaterer de som ønsker å følge med.