(Høken-Leknes 2-4) Det første målet kom elleve minutter inn i kampen. Det Martin Grunde som scoret for Høken. Det gikk et kvarter før neste mål, og Gøran Ellingsen utlignet til 1-1 på straffe.

Bedre

Det ble lange omganger med 5 minutt tilleggstid etter både første og andre omgang. Dommere for kampen var Pelle Werner Hansen fra Melbo IL, Bjørn-Roger Steen fra IL Andøygutten og Petter Hov Jacobsen fra Sortland IL.

Kampen tok seg opp i andre omgang, og det ble mer fart i guttene på banen. Neste mål ble scoret av Mats Oftedal på frispark. Stillingen ble da 2-1 til Høken. Men så fikk Gøran Ellingsen inn et nytt mål på straffespark og utlignet igjen til 2-2.

Leknes-mål

Etter hvert kom neste mål til fordel for Leknes. Anastasijs Mordatenko scoret, og tre minutter etter det scoret Asadullah Mohammedi og stillingen ble 2-4, og det ble den endelige stillingen.

Etter en lang kamp med noen sjanser kunne Leknes reise hjem med flere poeng. Det ble kun delt ut ett gult kort, og det var det Høkens spiller Awet Danaday Beyene som fikk.

Neste helg møtes nettopp Leknes og Melbo i en seriefinale. Det står før den kampen ett poeng i favør MIL.