Tobias kom på tredjeplass

Denne uken har Tobias Bjørkmo Ellingsen deltatt på Norgesmesterskap i rørlegging.

Tobias kom på tredjeplass i norgesmesterskapet.  Foto: ORIN

Tobias Bjrkmo Ellingsen bestod svenneprøven med karakteren Bestått meget godt.  Foto: ORIN

Nyheter

Etter å ha vunnet det nordnorske mesterskapet har Tobias Bjørkmo Ellingsen i Rørlegger Jan Ellingsen AS representert Nord-Norge i kampen om å bli Norges beste rørlegger. Det hele har foregått i Lillestrøm, og der har han nå vært en hel uke med en langtekkelig oppgave han har måttet gjennomføre.

Svært godt resultat

Gjennom prøven skulle han gjøre en oppgave gjennom 37,5 timer, som tilsvarer en vanlig arbeidsuke. Mens han jobbet med oppgaven fikk han også møte Kronprins Haakon. De var tilsammen fem unge mannfolk som kjempet om tittelen, samtidig som de har tatt svenneprøven. Som Tobias selvfølgelig stod med glans, og fikk karakteren "Bestått meget godt".

Tredjeplass

Han kom også på en tredjeplass under mesterskapet, og kan dermed si at han er i øverste sjiktet over beste rørleggere i Norge. Svenneprøven tar han med seg i lommen.
– Det har vært tungt, men nå er jeg utrolig glad for at det gikk så bra, oppsummerer den nyslåtte bronsevinneren sin deltakelse i Norgesmesterskapet for rørleggerlærlinger.

Den siste uken har Tobias kjempet side om side med fire dyktige konkurrenter. I tillegg til å delta i NM har de avlagt sitt livs viktigste prøve – nemlig svenneprøven. Og alt dette live foran publikum på Bygg reis deg-messen på Lillestrøm.
– Nå gleder jeg meg til å feire med familien, avsluttet Tobias.

Høyt nivå

– Jeg har bedømt mange svenneprøver i min tid, men sjelden har jeg sett maken til orden og system. De fem kandidatene har vist en materialforståelse som er imponerende. Alle kandidatene har levert en god svenneprøve og har all grunn til å være stolt av oppgaven sin sier leder av prøvenemnda Erik Hveem. Han får støtte av hoveddommer for NM, Helge Andersen.
– Uansett plassering, disse gutta er faktisk de fem beste i landet. Det skal bli en glede å følge dem i sin videre karriere!