Går av på grunn av sykdom

Svein Arne Abelsen trekker seg av helsemessige årsaker som leder av Vesterålens Næringssamarbeid. Rolf Lossius kommer inn i stedet.

RØRT: Svein Arne Abelsen ble nesten en smule emosjonell da han ble takket for innsatsen av Lina Vibe og resten av næringssamarbeidet.  

STEPPER INN: Rolf Lossius er klar for å ta over ledervervet. 

Nyheter

– Jeg hadde tenkt jeg skulle fortsette nå som vi er inne i en så spennende fase, men jeg har blitt rammet av alvorlig sykdom og er under kraftig medisinering. Selv om jeg i utgangspunktet ville fortsette, så kan ikke arbeidet i næringssamarbeidet være avhengig av om jeg har en god dag eller ikke.

Det uttalte Svein Arne Abelsen under generalforsamlingen i Vesterålen Næringssamarbeid på torsdag. Abelsen var imidlertid godt fornøyd med å ha funnet en verdig arvtaker i Rolf Lossius, tidligere rådmann i Sortland som nå driver Alpha Konsulent AS.

– Det er stort potensiale for vekst i Vesterålen og det er flere prosjekter innen infrastruktur som er interessante. Vi skal jobbe for å bedre rammevilkårene til næringslivet og her ser nok ofte næringslivet behovet før det offentlige gjør det. Det er derfor viktig at vi som en næringssammenslutning fremmer disse behovene, sier påtroppende leder Lossius.