Politiet melder om meget glatte veier: – Kjør forsiktig!

På grunn av væromslag i landsdelen er det mange steder svært glatte veier. Politiet oppfordrer nå folk til å kjøre forsiktig, slik at ulykker unngås.

Speilblank is utenfor Skibsgården.  Foto: Vidar Eliassen

Nyheter

Tirsdag og onsdag ventes vanskelige kjøreforhold på grunn av lokalt store nedbørsmengder og overgang til mildvær. Mandag sendte meteorologene ut OBS-varsel der de ber folk bruke dekk som passer forholdene.

Værgudene har altså ingen planer om å ta juleferie med det første. De neste dagene vil været slå om fra behagelige to minusgrader på mandag, til kanskje så mye som åtte plussgrader, til dels kraftig vind og nedbør på tirsdag. Vind på 11 sekundmeter og 6 mm nedbør er prognosen.

Meteorologen sier at folk må være forberedt på slaps, hålke og vanskelige kjøreforhold. Det vil også bli økt snøskredfare i tirsdag.