Kan bli varmegrader i dag

Det holder seg jevnt over fremdeles ganske kaldt, men onsdagen er likevel noe varmere enn de siste dagene.

Snøen vil holde seg, det blir overskya og noe nedbør onsdag.  Foto: Jenny Dahl Bakken

Nyheter

På Langøya kan temperaturen bikke null, Sortland kan nemlig komme opp i en varmegrad på dagtid i dag. På Andenes er det minusgrader i morgentimene, men utover dagen er temperaturen spådd å ligge på rundt null grader. Det kan dermed ligge an til nullføre der utover dagen.

Det er spådd nedbør i form av snø begge steder.

Hadsel får det kaldeste været, der vil temperaturen variere mellom to og fire minusgrader. Det skal ifølge værmeldinga også snø noe utover morgenen, men i ettermiddag og kveld er det spådd oppholdsvær.

Langs hele kyststrekningen Melbu-Hekkingen er det utstedt kulingvarsel onsdag morgen.