Ber folk være oppmerksom på mobile vinningskriminelle

Politiet i Vesterålen har fått indikasjoner om at det kan være mobile vinningskriminelle på ferde i regionen.
Nyheter

Politiet har fått inn meldinger som går på observasjoner av det som kan være mobile vinningskriminelle.

– Det er bare indikasjoner, men det gjør ingenting om folk er ekstra oppmerksomme. Hvis du ser folk som vandrer i nabolaget, kjenner på dører eller lignende, meld fra til oss, sier politiinspektør Per Erik Hagen.

Det kommer mobile vinningskriminelle til Vesterålen med ujevne mellomrom. Senest i høst var det noen politiet mente kunne knyttes til slik kriminalitet. De mener at slike kriminelle kan være på rekognosering ett sted den ene dagen, så et nytt sted den neste, og ber folk være våkne.

– Vi velger nå å gå ut og si ifra om indikasjonen, uten at det er noe mer håndfast enn som så, sier Hagen.