15-åring påkjørt ved Børøybrua:

Politiet foreløpig uten gjennombrudd i saken

Politiet i Vesterålen er fortsatt på saken, men har foreløpig ikke fått noe gjennombrudd i etterforskingen av en påkjørsel ved Børøybrua ved Stokmarknes.
Nyheter

15-åring påkjørt ved Børøybrua - politiet etterlyser bil som stakk fra stedet

En 15-årig gutt ble onsdag ettermiddag påkjørt ved Børøybrua på Stokmarknes. Politiet etterlyser nå en bil i forbindelse med ulykken.

 

Det opplyser seksjonsleder for etterforskning i politiet i Vesterålen, Anne Margrete Kleczka, til VOL.

– Vi etterforsker for tiden mange saker og har mye å gjøre, men kan ikke si at vi foreløpig har noe gjennombrudd i etterforskingen av påkjørselen ved Børøybrua ved Stokmarknes, sier etterforskingslederen.


Mats (15) ble påkjørt onsdag ettermiddag:

– Jeg ble slengt flere meter bort da bilen traff meg, før jeg så bilen kjøre vekk over brua

15 år gamle Mats Osnes Voktor ble onsdag kveld påkjørt i gangfeltet ved Børøybrua. Til VOL forklarer han hva som skjedde og hva han synes om sjåføren som stakk av.

 

Det var i slutten av januar at Mats Osnes Voktor ble påkjørt i et gangfeltet ved Børøybrua. Sjåføren stakk av fra ulykken. Senere viste deg seg at bilen var meldt stjålet. Politiet har ikke klart å få klarhet i identiteten til sjåføren av bilen.


Etterlyste bil etter påkjørsel:

– Bilen var stjålet

Natt til torsdag fant politiet bilen som var involvert i en påkjørsel på Stokmarknes onsdag. Ifølge politiet var bilen stjålet.

 

Politiet i Vesterålen har gått gjennom en del videomateriale og foretatt noen avhør. Videomaterialet var hentet fra videokamera i narheten av ulykkesstedet. Det var mørkt da ulykken skjedde. Det er derfor usikkert hvilken verdi videoopptakene har.


Politinspektør Per Erik Hagen etter påkjørselen:

– Vi har gjort undersøkelser av kjøretøyet og det er ting vi skal følge opp

Poltiet har nå undersøkt bilen som ble brukt da 15 år gamle Mats Oshaug Voktor ble påkjørt på onsdag. Foreløpig står de uten mistenkte.Politiet går gjennom videomateriale for å finne ut hvem som kjørte på Mats (15)

Forrige uke ble 15 år gamle Mats Osnes Voktor påkjørt på Børøya. Politiet jobber fortsatt med å finne ut hvem som kjørte på unggutten for så å stikke av.