Lars Bremnes deltar i Hver gang vi møtes

Visesanger Lars Bremnes, som har opptrådt mye i Vesterålen gjennom årenes løp, er en av deltakerne i årets utgave av Hver gang vi møtes.

Lars Bremnes gleder seg til å delta på Hver gang vi møtes.  Foto: Svein Spjelkavik

Nyheter

Selv gleder 53-åringen seg til å bli en del av programmet.

– Jeg får tilbringe tid med dyktige og hyggelige kolleger som jeg kan ta lærdom av, sier Lars Bremnes om «Hver gang vi møtes»-deltagelsen til VG.

Lars Bremnes Band ble nominert til Spellemannsprisen i 1994 for albumet «Stjernesukkertøy». Senere har låter som «Fiolinan» og «Å kunne æ skrive» har gitt Lars Bremnes et stort navn. For albumet «Hjertekapteinen» vant han Spellemannsprisen i 2006 i kategorien viser. I 2015 kom albumet «Himmel Nok Til Alle» med egne låter.

Han har også samarbeidet med sine søsken Kari og Ola Bremnes på mange utgivelser, og i 2000 vant de Spellemannspris i klassen viser og viserock for albumet «Soløye». I 2009 mottok han og Ola Prøysenprisen.

De øvrige deltakerne i årets utgave av det populære TV2-programmet, er Tom Mathisen, Elisabeth Andreassen, Trine Rein, Maria Haukaas Mittet, Sol Heilo og Petter «Katastrofe» Bjørklund Kristiansen