Enda bedre resultat for DNB

DNB hadde et resultat før skatt på 7,6 milliarder kroner i årets andre kvartal, en oppgang på rundt 800 millioner kroner fra samme periode i fjor.

DNB har hovedkontor i Bjørvika i Oslo sentrum. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix 

Nyheter

Storbanken hadde en omsetning på 12,5 milliarder kroner i perioden, en nedgang fra 13 milliarder kroner.

DNB konstaterer i en kommentar til kvartalsrapporten at den norske økonomien fortsatt er på rett kurs og at det bidro til enda et sterkt resultat. Lave tap og stabile inntekter er hovedfaktorene i resultatene for første halvår, ifølge banken.

– Selv om det er gode tider, gir ikke dette automatisk resultater. Vi er glade for at vi er en attraktiv bank for dem som ønsker å realisere husdrømmen og for dem som starter sin egen virksomhet, sier konsernsjef Rune Bjerke.

(©NTB)