Ragni Steen Knudsen gjør seg bemerket i amerikansk collegevolleyball:

Vant grunnserien og satte ny poengrekord

Øksnesværing Ragni Steen Knudsen, fortsetter å imponere for University of Texas Rio Grande Valley. Volleyballaget vant nylig grunnserien i Western Athletic Conference, og er nå klare for sluttspill.

Ragni Steen Jensen gjør det skarpt om dagen, både for collegelaget i Texas, og ikke minst for det norske kvinnelandslaget..   Foto: Tone M. Sørensen

Nyheter

Steen Knudsen skal ha sin del av æren for de gode resultatene. Ifølge universitets hjemmeside er det ingen spillere i

universitetslagets historie som har slått så mange poenggivende smasher per sett som 23-åringen fra Øksnes denne sesongen.

Så langt har hun levert 402 poenggivende smasher, noe som gjør henne til den første spilleren i universitetets historie med mer enn 400 poenggivende smasher i løpet av de siste tre sesongene, der tallene for 2016 og 2017 er henholdsvis 471 og 416.

University of Rio Grande Valley skal nå spille semifinale i det regionale sluttspillet. Skulle de vinne der, og sågar vinne finalen, er veien likevel lang til å vinne det nasjonale sluttspillet, som består av totalt 64 ulike universitetsklubber som aller har vunnet sine respektive serier.

Ragni Steen Knudsen og Rio Grande Valley spiller sin første kamp førstkommende torsdag. Alle kampene i sluttspillet blir streamet og kan følges på www.wacigitalnetwork.com