Julie Voktor Pedersen fortsetter som trener for Sortlands herrelag

Torsdag ble et nytt trenerteam og støtteapparat rundt A-laget til Sortland IL presentert. Julie Voktor Pedersen er den som skal lede herrelaget også neste sesong.
Nyheter

Styret i Sortland IL har vært helt klare på at de ønsket at Voktor Pedersen skulle fortsette, til tross for nedrykk og 104 baklengsmål sist sesong.

De har vært veldig godt fornøyd med Voktor Pedersens prestasjoner og den fremgangen hun har hatt under vanskelige forhold i nedrykkssesongen.


Styret vil at Voktor Pedersen fortsetter. Treneren selv er i tenkeboksen.

Lørdag spilte Sortland siste kamp for sesongen mot Melbo. Det endte med 1-1 og var på mange måter en fin avslutning på en turbulent og vanskelig sesong.

 

Under pressekonferansen ble hun presentert som hovedtrener med en ettårskontrakt. Sammen med seg vil hun ha Aleksander Bjørnsund som assistenttrener.

– Vi er veldig glade for at Julie har sagt ja til å fortsette, sier styreleder Mats Aas.

Voktor Pedersen har vært i tenkeboksen de siste ukene, men kom til slutt frem til at hun ønsker å være trener for herrelaget til Sortland også neste sesong.

– Man er sliten etter en sesong. Det var ikke et vanskelig valgt å ta med tanke på guttene, men vanskelig med tanke på tiden man skal prioritere. Jeg fant ut at jeg heller ønsket å være trener videre fremfor å gjøre andre ting, sier hun.

VOL kommer tilbake med mer.

Melbo beholdt plassen med et nødsskrik etter 1-1 mot Sortland

Otto Johansens skåring på overtid satte nervene i høyspenn, men MIL beholdt plassen

(Sortland-Melbo 1-1) Det ble mer spennende enn de med Melbo-hjerte ville i siste serierunde.