Tiddelibom-vær i vente

Det er snøbyger og ellers et finfint vær i vente ved inngangen til helga.

Det blir noen snøbyger i dag, og ellers ligger det an til et fint vintervær.   Foto: Marius Birkeland

Nyheter

Meteorologene melder for Nordland at vi kan vente oss skiftande bris, fredag kveld austleg opp i liten kuling i sør. Enkelte snøbyer i nord først på dagen, elles oppholdsvær.

Temperaturen er ventet å starte på null grader fredags morgen, før den synker ned til minus tre på kvelden. For Sortland sin del er det svært lite vind spådd, bare en sekundmeter, flau vind fra sør-sørøst.

Helgeværet i Nord-Norge byr på kuldegrader og snø blir de fleste steder. Til stor glede for alle som har sans for julestemning, ski eller bare at det blir litt lysere i desember. Ingen grunn til å sitte inne hele helga.