Madrugada slipper sin første låt på 11 år

Førstkommende fredag lanserer Madrugada sin første låt på lang tid.

Madrugada kommer med ny singel førstkommende fredag.  Foto: Espen Mowinckel Pettersson

Nyheter

Navnet på låten er Half Ligt, som er en del av den kinoaktuelle filmen «Amundsen».

– Da vi ble forespurt om å lage musikk til denne historiske filmen, tenkte vi at det var en god anledning til å gå i studio og spille inn en helt ny låt. Vi har spilt mye sammen det siste året, og det føles godt å dele noe nytt med publikum som virkelig har tatt imot oss med åpne armer etter at vi fant sammen igjen, uttaler bandet i ei pressemelding.

I pressemeldingen fremheves det også at stemingen i låta er helt rett for filmen.

«Det drømmende og luftige lydbildet i låten kler stemningen i filmen, og Høyems umiskjennelige vokal varmer opp i et ellers forblåst og kjølig polarlandskap. Det låter definitivt som Madrugada, men Madrugada anno 2019.», heter det.


Låta er med i filmen Amundsen. 

 

Comeback

Da Madrugada i fjor annonserte at de tre gjenlevende originalmedlemmene hadde funnet sammen igjen for å spille konserter, solgte de ut to kvelder i Oslo Spektrum på under 48 timer. Konsertene ble gjennomført med stor suksess, og til fantastiske anmeldelser i musikkpressen.

For tiden er Madrugada ute på en meget utsolgt Europaturné, etterfulgt av en travel festivalsommer i Norge.


Se bildene fra Madrugadas triumf i Oslo Spektrum

20.000 mennesker fikk med seg Madrugadas hjemkomst til rocketronen i Oslo Spektrum denne helga. Nå kn du se bildene fra konserten.

 

På sine ti år som band befant Madrugada seg kontinuerlig i toppsjiktet av norske band, og hadde også en betydelig karriere utenfor Norge. De har mottatt tilsammen fem Spellemannpriser, inkludert «Årets Spellemann», samt en rekke salgstroféer.

Kanskje er denne låta første steg til ny plate? Foreløpig har bandet sagt lite om planene etter konsertene, men fansen håper i det lengste at siste strofe ikke er sunget i studio for dette bandet.


Bekreftet: Madrugada gjør comeback og Lauvland Pettersen tilbake på trommer

Flere av originalbesetningen av Madrugada er tilbake når det legendariske norske bandet gjør comeback.VOL kommer fredag til å legge ut link til låta og med den en anmeldelse.