Kari Bremnes turnerer igjen, men kommer ikke til Vesterålen

Det begynner å bli et par år siden den folkekjære visesangeren turnerte. Senere i år legger hun ut på en ny runde.

Kari Bremnes 

Nyheter

Ifølge turneplanen på artistens hjemmeside, skal hun spille både i Svolvær og i Harstad i midten av oktober. Vesterålen står derimot ikke på lista, foreløpig. Bremnes skal også spille i Narvik, og ellers en rekke steder lenger sør.

På sin Facebook-side gir artisten uttrykk for hun ser frem til å returnere til turnelivet.

«Å være borte fra turnélivet har sine gode sider, men etterhvert sniker det seg inn en følelse av savn. Som noe vesentlig mangler. Jeg strekker meg etter jern, tran, vitaminer, spinat. Og skriver og hiver. Jeg liker å vite at det bestandig vil være sanger som ikke er skrevet».

Bremnes skriver også om den vordende turneen i den samme Facebook-posten.

«I oktober reiser bandet mitt og jeg ut igjen. Hva vi skal spille da, vet jeg ikke nå. Men hvor vi skal, og når vi kommer, er klinkende klart. Og absolutt hvorfor. Denne rekka av spillesteder er tusen ganger gøyere enn jern, tran, vitaminer, spinat. Håper vi sees som aldri før»