Hadselband til eksotisk festival

Hadselbandet TooRaLoo skal i juli krysse Hadselfjorden og reise et godt stykke nedover Raftsundet. Der er det en eksotisk festival.
Nyheter

Og det er selvfølgelig Norges kanskje mest eksotiske festival de skal besøke: Årsteinøya 2019, som går av stabelen i midten av juli.

I følge en pressemelding fra festivalen skal TooRaLoo gi deltakerne på Lofoten-arrangementet en smak av folkrock fra Vesterålen.

– Folkbandet TooRaLoo har ord på seg for å være en lystig gjeng. Høyt tempo, fengende melodier, og gode tekster. Men bandet tar gjerne en nedroa romantisk ballade eller en smygende folketone om det er stemning for det, skriver Årssteinøya 2019 i pressemeldingen.

– TooRaLoo har i vel 12 år formidla tekster og musikk med gjenklang i dette mangfoldige øylandskapet. Noe har kommet med Golfstrømmen vestfra, noe er fra vår egen musikktradisjon, og noe er nytt og heimelaga. Her er krysning mellom americana, folk punk, og ballader, og særlig slår bandets hjerte for det irske tonebildet, heter det fra festivalen.