Dette jobber politiet i Nordland med søndag

Disse sakene jobber politiet i Nordland med søndag, ifølge politiloggen til Nordland politidistrikt.

Illustrasjonsfoto  Foto: Marius Birkeland

Nyheter

Kl. 23:00: Narvik: Tjeldsund. UP har idag skrevet ut 16 forenklede forelegg på hastighet, og gjort 2 førerkortbeslag. Høyeste 97km/t i 60sone. Iløpet av helgen er det beslaglagt 10 førerkort på strekningen. Uvanlig mye for perioden.

Rana klokka 20:03: Politiet har vært på helikopteroppsyn i området fra Hemavan til Storforshei, Reinfjellet, Kruttfjellet, Hemnesfjellet, blant annet. Resultat ble ni anmeldelser for ulovlig scooterkjøring.

Bodø klokka 17:52: Politiet har fått flere melding om en beruset mann i sentrum som var til sjenanse for andre. Mannen i slutten av femtiårene ble forsøkt bortvist fra sentrum, men nektet å etterkomme politiets pålegg. Anmeldes og innsettes i drukkenskapsarresten.

Sandnessjøen klokka 14:35: Veien er åpnet igjen.

Sandnessjøen klokka 14:10: Ved ulykkesstedet pågår det bilberging. Fylkesvei 17 sperres på ulykkesområdet en kort periode.

Sandnessjøen klokka 13:43: Nødetatene fremme på stedet hvor det har vært en trafikkulykke på fylkesvei 17. En person sjekkes av ambulansepersonell. De tre øvrige fremstår som uskadd.

Beiarfjellet kl 13:15: En scooterpatrulje fra Røde Kors har transportert en person som trengte legetilsyn, fra ei hytte til en bilvei.

Meløy klokka 13:07: Det har vært en trafikkulykke ved Halsa på fylkesvei 17. To personbiler har kollidert. 4 personer involvert, disse er ute av bilene. Nødetatene på veg til stedet.

Rana klokka 12:48: Scooterpatrulje fra Norsk Folkehjelp har bistått to turgåere som hadde fått utstyrsproblemer ved Kvistendalstunet. Personene er fraktet ned av fjellet.

Bjerkvik klokka 12:13: Det har vært et branntilløp i verkstedbygg. Brannen er slukket. En person sjekkes av ambulansepersonell etter å ha pustet inn røyk.

Sandnessjøen klokka 11:19: Promillekontroll gjennomført på FV17 ved Radåsmyra. 50 kontrollerte, ingen reaksjoner.

Gravdal klokka 02:23: Politiet får inn flere meldinger om skudd i Gravdal i Lofoten. Politiet rykker ut til stedet. Fant en adresse der det var full fest. En person fyrte på fyrverker inne og slapp dette ut av et vindu. Politiet anmelder saken.

Sortland klokka 01:38: Patrulje har avholdt kontroll på fylkesvei 82 ved Steiro. Resultatet ble to forenklede forelegg. Høyeste hastighet var 77 kilometer i timen i en 60-sone.

Bodø klokka 00:58: En kvinne blir nektet adgang til utested fordi hun laget uro ved inngangen. Politi tilkalt og ankom stedet. Kvinnen etterkom ikke pålegg om å forlate stedet. Hun utøvde vold mot politiet, og kvinnen ble derfor pågrepet. Politiet har iverksatt etterforsking.

Narvik klokka 00:22: UP har avholdt kontroll mellom Narvik og Tjeldsund. Resultat av kontrollen er fire beslag av førerkort og seks forenklede forelegg. Høyeste hastighet var 90 kilometer i timen i en 60-sone.

Bodø klokka 00:02: Et utested i Bodø ber politiet om bistand med en vanskelig gjest. Politiet til stedet. Mannen biter en betjent i låret. Han sparket rundt seg, prøvde å bite flere og spyttet rundt seg. Mannen pågrepet og saken etterforskes.