Dette jobber politiet i Nordland med tirsdag

Nyheter

Kl. 21:00: Narvik: Patruljen stanset kjøretøy der fører ikke hadde gyldig førerkort. Mistenkte prøve også å stikke fra kontrollen. Mistenkte blir anmeldt. Han var i slutten av tenårene.

Kl. 20:00: Bodø: Melding om beruset mann i Glasshuset. Han hadde slått til en forbipasserende. Mistenkte ble tatt med inn til politistasjonen. Han blir anmeldt for forholdet. Mistenkte er i slutten av 50 årene.

Kl. 17:00: Fauske:  E6 sør for Kvænflogtunnelen ligger det isklumper i veibanen. Til obs. for trafikkanter. VTS er varslet og har sendt entrepenør.

Kl. 16:00: Mo: Melding om brann i søppelbøtte ved Gruben skole. Politiet er på stedet og har slokt brannen.

Kl. 16:00: Svolvær: Politiet har stanset ett kjørertøy der fører fremsto som påvirket av alkohol. Bevissikring pågår, og førerkortet beslaglagt. Fører var i slutten av 30 årene.

Kl. 15:00: Kabelvåg: Politiet har stanset en bil hvor fører var ruspåvirket. Sak opprettes

Kl. 13:23: Vefsn: Laksfors/E6. UP har gjennomført fartskontroll på stedet, 80 sone. Resultat 3 FF, høyeste 96 km/t.

Kl. 12:40. Vefsn: Juvika. Melding om gress og lyngbrann. Brannvesenet på vei til stedet. Bannen meldt slukket 30 minutter senere.

Kl. 12:24: Værøy: Sørland, melding om bråtebrann, politi og brann på stedet. Oppdateres.

Kl. 10:32: Rognan: Jernbanegt. Melding om brann i kjøretøy. Nødetater på vei til stedet. Personbil overtent. Brannvesnet er på stedet og har startet slukking. Ingen personsskade. Ikke fare for spredning av brannen.

Kl. 10:11: Vesterålen: Kjerringvik. Melding om trafikkulykke på FV885. Nødetater på vei til stedet. Oppdateres her.

Kl. 03:51 Mosjøen: Mann i 20 årene tatt for promillekjøring. Fremstillt for bevissikring. Førerkort beslaglagt og sak opprettet

Kl. 03:51 Bodø:  Mann i 40 årene tatt på fersk gjerning under innbrudd hos bilforhandler. Har knust en rute for å komme seg inn i lokalene. Kjøres inn og settes i arrest

Kl. 01:00 Stokmarknes: Nødetatene på tur til bekreftet brann i enebolig. Beboer skal være kommet seg ut. Klokken 01:58 meldes det om at brannen er slukket. Beboer sendt til sykehus for sjekk.